Disclaimer

 

Algemeen

De Verandering klank- en hypnotherapie, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer 76258106, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.deveranderingzwolle.com.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. 

Bij gebruik making van de informatie op deze website ga je akkoord met zowel boven als onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de gegevens op deze website.

De Verandering, klank- en hypnotherapie streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

De Verandering, klank- en hypnotherapie aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is De Verandering, klank- en hypnotherapie niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die zonder authorisatie door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

De Verandering klank- en hypnotherapie heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in klank- en hypnotherapie te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van een goede gezondheid en/of het herstel daarvan. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van klank- en hypnotherapie in relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord.

De Verandering klank- en hypnotherapie kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die De Verandering klank- en hypnotherapie publiceert kunnen geen rechten ontleend worden en de inhoud ervan kan niet beschouwd worden als een aanbeveling om ziektes te behandelen.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: deveranderingzwolle.com