Home » Blog » Jezelf ontwikkelen » Van intuïtie naar kunst expositie!

Van intuïtie naar kunst expositie!

door | 16 mrt, 2023 | Jezelf ontwikkelen

Intuïtie is een manier van contact maken met je onbewuste. Hieruit ontstaan interessante manieren om naar de wereld te kijken. Niet voor niets is je onbewuste in staat om je van dienst te zijn op allerlei mogelijke manieren. Denk maar aan het regelen van je spijsvertering en je bloedsomloop. De kunst is om je onbewuste zo te leren lezen, dat er geen ruis meer is op de lijn.
Zo kun je leren in beelden te denken, omdat je onbewuste ook in beelden denkt. Als je het niet kunt verwoorden, droom het dan. Het grappige is dat het voor je onbewuste helemaal niet uitmaakt of iets werkelijkheid is of fantasie. Dat had ik veel eerder willen weten!
Op deze manier ben ik erachter gekomen dat je veel beter functioneert als je je gedachten positief houdt. Je onbewuste wil graag je wensen waar maken als je ze maar duidelijk voor je ziet.
Zo is bij mij een vorm van intuïtieve tekenstijl ontstaan. Ik krabbel wat lijnen op karton of een andere ondergrond en verbind me op deze manier met mijn onbewuste. Geen idee wat er ontstaat, dat is iedere keer anders. Als vanzelf voel ik waar de ogen moeten komen en ontstaan er wezens die we niet kennen, maar waarvan ik voel dat het lichtwezens zijn. Ook blijken er lichtbronnen uit deze wezens te komen. Ze brengen ook daadwerkelijk licht. Als ik in een flow zit kan ik uren doorgaan. De kleuren combineer ik met al wat op dat moment in me opkomt.
Al gauw kreeg ik positieve reacties, waardoor ik nog meer ging produceren en nog enthousiaster raakte. Ze lijken uit te stralen: doe waar je blij van wordt! Kleurrijk en liefdevol. Het is de bedoeling dat de tekeningen je onbewust inspireren en je onbewuste activeren om nog meer te geloven in jezelf en hoe bijzonder je bent als persoon.
Ben je benieuwd wat de tekeningen in jou losmaken? Kom dan kijken in de Carrousel, het multiculturele centrum in Ommen. Daar heb ik van 15 maart tot 10 mei a.s. mijn kunst expositie ingericht, met op 24 maart om 16.00 uur de officiële opening, waarbij je al je vragen kunt stellen. Je ziet, als je het kunt dromen, kun je het waar maken! Graag tot ziens!

Over José

Volg mij ook op facebookIn mijn praktijk: De Verandering Zwolle bied ik een combinatie aan van klank- en hypnotherapie. Klank en de trillingen van de klankschalen zetten je cellen in beweging en de hypnotherapie geeft je inzichten waardoor je weer tot rust komt.

Inspirerende artikelen

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin