Wie ben ik?

Ik verander zelf continu, dat houdt me scherp

Therapieën zijn er genoeg. Geloof me, ik heb er de nodige ervaring mee. Toch voelde het vaak niet of ik op de juiste plek was. Ik moest altijd vanalles. En het voelde heel zwaar. Dan dacht ik: dat kan toch de bedoeling niet zijn van therapie?

In juni 2019 was het zover; ik schreef me in voor een ‘hypnotisch’ weekend bij het Hypnose Instituut Nederland. Ik was altijd al geïnteresseerd in hypnose, maar kende niet de mogelijkheden die therapeutisch werken met hypnose biedt.

Tijdens het weekend zag ik iemand met PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom) klachten via hypnose genezen. Toen dacht ik: Dit ís hét, dat wil ik ook leren! Met het welbekende gevolg dat ik afgelopen november mijn praktijk ben gestart. Dat is super leuk! Ik ben ook creatief, waardoor ik veel ideeën heb. Het onbewuste brein denkt in beelden, dus via beelden kun je veel bereiken.

In een eerder stadium ontdekte ik al wat klank kan doen voor je innerlijke rust. De klankschalen blijken een hele mooie aanvulling op de therapie te zijn. Ook maak ik gebruik van resonanties om je innerlijk systeem in beweging te zetten. Stagnatie is namelijk niet goed voor je lijf, door beweging op celniveau ontstaan processen en treedt er niet alleen mentaal, maar ook op energetisch gebied verandering op. Meer inspiratie opdoen? Volg me dan op facebook: De Verandering Zwolle

 

 

 

HIN

Master

Met deze opleiding kun je je specialiseren in de hypnotherapie. Je leert diverse technieken, maar ontwikkelt ook je eigen programma’s

HIN

Practitioner

Met deze opleiding kun je je eigen praktijk beginnen in de hypnotherapie. Je leert diverse technieken bijv. regressie

Hoe klanten mij ervaren:

Goh, wat gebeurt er veel! Dat dit allemaal kan! Dit zijn reacties die ik terugkrijg van klanten.

Het gaat erom: wat wens jíj voor jezelf?

Graag beantwoord ik telefonisch, per mail of via de app jouw vragen.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op.